SliderSlider

KENNIS VAN DE HUIZENMARKT ZWOLLE EN OMGEVING

Joyce van Gemmert werkt sinds 2004 als aankoopmakelaar en taxateur op de Zwolse woningmarkt (en omgeving). Op deze markt heeft ze al veel mensen op weg geholpen naar een eigen huis. Volkomen onafhankelijk en dat kan u een hoop zorgen schelen! Voor aankopen van uw woning in o.a. Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen, Heino, Wijhe, Wapenveld, Wezep en Hattem.

Als gecertificeerd Financieel Planner en gecertificeerd makelaar biedt Joyce net dat stukje extra kennis voor u bij de aankoop en/of verbouwing van uw woning.

Joyce is een gecertificeerd financieel planner. Om het keurmerk FFP te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En (belangrijker nog) op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

Joyce is aangesloten bij de Federatie Financieel Planners. Bovendien staat ze ingeschreven bij Stichting VastgoedCert te Rotterdam. Deze stichting regelt het keurmerk voor de kwaliteit in de makelaardij. Tevens aangesloten bij NRVT en VastgoedCert, waar zij ook jaarlijks aan permanente educatie moet voldoen. Daarnaast is ze aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPRO en staat ze ingeschreven bij het NWWI, Taxateurs Unie, Ivalidatie en TVI.

Deskundigheid, snelheid en onafhankelijkheid gegarandeerd!

Een vrijblijvend gesprek?
Joyce nodigt u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.
U kunt haar bereiken op 06 - 3000 48 82