SliderSlider

KENNIS VAN DE HUIZENMARKT ZWOLLE EN OMGEVING

Joyce van Gemmert werkt sinds 2004 als aankoopmakelaar op de Zwolse woningmarkt (en omgeving). Op deze markt heeft ze al veel mensen op weg geholpen naar een eigen huis. Volkomen onafhankelijk en dat kan u een hoop zorgen schelen! Voor aankopen van uw woning in o.a. Zwolle, Dalfsen, Heino, Wijhe en Hattem.

Als gecertificeerd Financieel Planner en gecertificeerd makelaar werkt Joyce al vele jaren in de financieel dienstverlenende sector.

Joyce is een gecertificeerd financieel planner. Om het keurmerk FFP te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En (belangrijker nog) op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

Joyce is aangesloten bij de Federatie Financieel Planners. Bovendien staat ze ingeschreven bij Stichting VastgoedCert te Rotterdam. Deze stichting regelt het keurmerk voor de kwaliteit in de makelaardij. Tevens aangesloten bij NRVT, de stichting die voor taxaties van belang is. Daarnaast is ze aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPRO en staat ze ingeschreven bij het NWWI, Taxateurs Unie, Ivalidatie en TVI.

Deskundigheid en onafhankelijkheid gegarandeerd!

Een vrijblijvend gesprek?
Joyce nodigt u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.
U kunt haar bereiken op 06 - 3000 48 82