Stappenplan

Stap 1 Kennismaking
Na een inventarisatie weten we wat uw wensen zijn. Nu zijn wij in staat u optimaal te adviseren en te begeleiden naar uw droomhuis.

Stap 2 Afspraken
De afspraken die wij maken, worden vastgelegd.

Stap 3 Bezichtigingen
Wanneer er bezichtigingen volgen, gaat Joyce van Gemmert mee de woning bezichtigen.

Stap 4 Onderhandeling
Joyce van Gemmert voert de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. Uw wensen ten aanzien van prijs, aanvaarding, ontbindende voorwaarden en bouwtechnische keuring worden centraal gesteld.

Stap 5 Koopakte
Bij overeenstemming wordt er een koopakte opgesteld. Joyce van Gemmert neemt deze uitvoerig met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Desgewenst wordt uw koopakte ingeschreven in het Kadaster.

Stap 6 drie dagen bedenktijd

Stap 7 Financiering
Gedurende een aantal weken heeft u de tijd om uw financiering te regelen. Wij adviseren u vooraf om uw financiële plaatje in beeld te brengen, zodat u na de koop van uw droomhuis niet voor verassingen komt te staan.

"Op weg naar een huis" kan geen hypotheek voor u afsluiten, maar is wel kundig om u hierbij door te verwijzen naar een hypotheekadviseur.

Stap 8 Overdracht woning
Eindelijk is het zo ver! U kunt naar de notaris. Voordat we naar de notaris vertrekken, gaan we eerst de woning inspecteren. We controleren of de woning goed wordt afgeleverd conform de afspraken. Dit is het moment waarop de meterstanden worden genoteerd. Daarna gaan we met u naar de notaris en zien we er op toe dat alles wordt uitgevoerd, zoals is afgesproken.

Stap 9 Nazorg
U bent nu de gelukkige eigenaar van de woning. Uiteraard kunt u nog vragen hebben. Ook na de notaris laten we u niet in de kou staan! Voor Van Gemmert Makelaardij is deze nazorg vanzelfsprekend en voor u betekent dit al vooraf een hele geruststelling!